💊 Alle producten zijn vegan & allergeenvrij
📦 Voor 14:00 uur besteld is morgen in huis
🎉 100% niet-goed-geld-terug garantie
🎁 Gratis verzending bij 2 producten of meer
🏅 Meer dan 35.000 klanten, 98% tevredenheid!
✅ Achteraf betalen en betalen in delen 0% rente
🥇 Geproduceerd in Nederland, 100% uniek
Supplementen.nl
Ons aanbod
Home - Archives for Redactie

Redactie

Advies om gezonder te leven? Daar helpen wij je graag bij. Daarom publiceren we regelmatig artikelen over gezondheid in ons blog. Hier vind je een brede selectie informatieve blogs. Over de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen, over de basis van gezond leven, en over andere manieren om je gezondheid te ondersteunen. 

Zo helpen we je op meer dan één manier om de juiste keuze te maken om jouw gezondheid te ondersteunen. Lees onze artikelen en haal het beste uit jezelf!

Auteurs & Team

Bij supplementen.nl staan we voor het leveren van betrouwbare en deskundige informatie op het gebied van gezondheid en welzijn. Onze inzet voor hoogwaardige en betrouwbare content wordt gedragen door een toegewijd en divers redactieteam. Dit team bestaat uit deskundigen die elk hun unieke expertise en passie voor gezondheid en welzijn inbrengen. Ons streven naar kwaliteit in elke publicatie weerspiegelt onze diepe toewijding aan het welzijn van onze lezers, en vormt de kern van alles wat we doen en delen op ons platform.

Specialisten

Onze unieke producten zijn ontwikkeld door Kees Bax, een vooraanstaand expert op het gebied van voedingssupplementen in Nederland. Als voorzitter van de GKFI en actief lid van de NPN commissie, legt Kees een sterke nadruk op effectiviteit, veilige doseringen en de keuze voor de beste ingrediënten. Deze principes vormen de basis van zijn visie op de ontwikkeling van supplementen.

In samenwerking met Kees zetten onze specialisten zich in voor het creëren van innovatieve en onderscheidende formules. Dit doen zij door zich te baseren op grondig wetenschappelijk onderzoek en door gebruik te maken van gepatenteerde ingrediënten die hun effectiviteit in de praktijk hebben bewezen.

Ons redactieteam door de jaren heen

Het schrijven van onze informatieve en diepgaande blogs is een collectieve inspanning van verschillende getalenteerde auteurs door de jaren heen. Elk lid brengt unieke kennis en perspectief naar onze content:

  • David van Gaalen, een expert in voedingssupplementen en gezondheidsbevordering, wiens inzichten onze lezers helpen om betere keuzes te maken voor hun gezondheid.
  • Rozemarijn van Kampen, gespecialiseerd in holistische gezondheidsbenaderingen, verrijkt onze blogs met haar uitgebreide kennis over het bereiken van welzijn door natuurlijke middelen.
  • Claire Orth, bekend om haar expertise in sportvoeding en prestatieverbetering, deelt praktische tips voor iedereen die zijn fysieke capaciteiten wil maximaliseren.
  • Raymond Sabee, niet alleen betrokken bij het schrijven maar ook bij design & ontwikkeling en onze directie, draagt bij aan een brede waaier van onderwerpen met zijn diepgaande technische en strategische inzicht.
  • Yvo van Wijk, een centrale figuur binnen onze directie, verzekert de algehele strategische richting en de kwaliteit van onze content.
  • Femke Kurstjens, met haar passie voor natuurlijke gezondheid en welzijn, biedt ze een verfrissende kijk op hoe dagelijkse gewoontes onze gezondheid beïnvloeden.

Video

Wouter de Jong is een ware expert op het gebied van voeding en gezondheid, met een indrukwekkende achtergrond die zijn roots vindt in zijn afstuderen aan de Haagse Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek. Na zijn formele opleiding heeft Wouter zich verder gespecialiseerd in domeinen die cruciaal zijn voor de moderne gezondheidszorg: (top)sport, orthomoleculaire voedingsleer, klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) en natuurgeneeskunde. Zijn bijzondere focus ligt op het verband tussen voeding en spijsvertering, met een specifieke interesse in darmproblematiek en alles wat hiermee samenhangt. Wouter heeft tientallen video’s voor supplementen.nl gemaakt welke op de social media kanalen inmiddels miljoenen keren bekeken zijn. Ook vind je zijn content regelmatig terug in onze artikelen binnen de kennisbank.

Design & Ontwikkeling

Een uitnodigende, gebruiksvriendelijke website is essentieel voor het delen van onze expertise. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons toegewijde team:

  • Hein Maas en Yoni Hessing werken nauw samen met Raymond Sabee om ervoor te zorgen dat onze website niet alleen informatief maar ook esthetisch aantrekkelijk en eenvoudig te navigeren is.

Klantenservice

Aan de frontlinie van onze interactie met lezers en klanten staat Deborah de Korte, die met haar empathie en uitgebreide productkennis ervoor zorgt dat onze klanten de beste service en ondersteuning ontvangen.

Nawoord

Bij supplementen.nl geloven we in de kracht van samenwerking en diversiteit binnen ons team om content van de hoogste kwaliteit te leveren. We streven ernaar om een bron van vertrouwen en expertise te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun gezondheid en welzijn door middel van supplementen. Elk lid van ons team speelt een cruciale rol in het verwezenlijken van deze missie.

Blog filters
Een gezonde levensstijl nastreven is meer dan alleen calorieën tellen of obsessief...
Scabiës, beter bekend als schurft, is een besmettelijke huidaandoening veroorzaakt...
Vandaag duiken we in de schat aan wijsheid die onze grootmoeders ons hebben nagela...
Curcumine, een natuurlijk fenomeen dat zowel de culinaire als de medische wereld h...
Inleiding Wist je dat kalium een cruciaal mineraal is voor het behouden van een ge...
In de moderne wereld, waar de druk om productief te zijn steeds toeneemt, kan slaa...
Inleiding Valeriaan: Een Natuurlijke Sleutel tot Betere Slaap Slapeloosheid en sla...
Inleiding Een Bloeiende Zwangerschap: De 6 Essentiële Supplementen Zwangerschap is...
Inleiding Het Cruciale Belang van Vitamine B12 voor een Optimaal Zenuwstelsel Vita...
Inleiding Vitamine A: 9 Belangrijke Redenen voor Gebruik Vitamine A, een in vet op...
Inleiding Slapeloosheid en Slaapstoornissen Slapen is essentieel voor een gezond f...
Inleiding Cholesterol is een essentiële vetachtige stof in ons bloed die een sleut...
Wat is hyaluronzuur en waarom is het geschikt voor jouw huid? Hyaluronzuur is een ...
Heb je last van broze nagels en wil je ze versterken? Dan kunnen voedingssupplemen...
Introductie: Omega-3 vetzuren zijn cruciale voedingsstoffen die een belangrijke ro...
Inleiding Heb je ooit gehoord dat eiwitsupplementen kunnen helpen bij het opbouwen...
Het streven naar een gezond gewicht is een voortdurende uitdaging in onze samenlev...
Voedingssupplementen zijn producten die bedoeld zijn als aanvulling op de voeding ...

Supplementen.nl in de media

LIBELLE-2dd.svg
GEZONDNU.svg
dokterNL.svg
consumed.svg
bol-comm.svg

Ontvang ons digitale boek “Goed slapen doe je zo!” helemaal gratis!

Het digitale boek “Slapen doe je zo!” bevat maar liefst 30 pagina’s boordevol tips, analyses en uitleg om jouw nachtrust te verbeteren. Het is in samenwerking met specialisten opgezet en alleen beschikbaar via supplementen.nl.

Wil jij dit boek - tijdelijk - gratis ontvangen?

Vul dan je e-mailadres in. Je ontvangt het e-book ter waarde van €19,99 helemaal gratis in je mailbox.