Supplementen.nl

Ons aanbod

Ons verhaal

Achter Supplementen.nl staat een bevlogen team, gesteund door gezondheidsexperts. Wat we gemeen hebben? Wij vinden gezondheid belangrijk. Maar ook dat de markt voor voedingssupplementen te ondoorzichtig is voor consumenten. Waardoor supplementen niet de waarde leveren die jij ervan mag verwachten. Wist je dat veel producenten van voedingssupplementen gebruikmaken van dezelfde goedkopere grondstoffen om kosten te besparen? En dat het enige wat verschilt, het label en de prijs zijn? Whitelabelen heet dat.

Ons team

Ons team opereert onder leiding van Kees Bax, een Nederlandse autoriteit op gebied van voedingssupplementen. Als voorzitter van de GKFI en lid van de NPN commissie staan werkzame, veilige doseringen en de beste ingrediënten voorop in zijn visie. Samen met Kees hebben onze specialisten hun gebundelde energie en kennis gestoken in het ontwikkelen van unieke en onderscheidende formules, op basis van wetenschappelijk onderzoek. Met gepatenteerde ingrediënten die hun sporen verdiend hebben. En die whitelabelen we niet: wij geven onze bronnen wél prijs.

Transparant, met gezond verstand

Zo leveren wij een bijdrage aan gezond leven. Transparant, met gezond verstand. Bij ons koop je geen magisch supplement dat in één klap je klachten als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Zo werkt je lichaam nou eenmaal niet. En dus beloven we je dat ook niet. Wij zijn er voor mensen die, op het gebied van hun gezondheid ondersteunen, weten dat rendement uit lange termijn investeringen komt.

En omdat we geloven in de kracht van de lange termijn, bieden we onze voedingssupplementen alleen in abonnementsvorm aan. Zo helpen wij je loyaal aan je gezondheid te zijn. Omdat gezondheid het belangrijkste is wat we als mens hebben.

Waarom kiezen voor Supplementen.nl

1

Gemak - Doordachte en unieke formules

2

Kwaliteit - Beste grondstoffen, samenstelling en opneembaarheid

3

Zinvol - alleen abonnementsvorm

4

Less is more principe. Alleen dat wat je echt nodig hebt en op kunt nemen

Goed om te weten als je supplementen gebruikt...

Loyaliteit aan je gezondheid betekent trouw blijven aan je gezonde rituelen. Bijvoorbeeld  door een vaste sportroutine, maar ook in regelmatig en gezond eten en voldoende ontspanning inbouwen in je leven.

Wij begrijpen als geen ander dat een gezonder lichaam begint bij een gezonde leefstijl. Toch is het mogelijk dat je lichaam net even iets extra’s nodig heeft om zich goed te voelen. Ieder lichaam is uniek in zijn specifieke behoeften. In dat geval kunnen supplementen je helpen. Laat je daarin goed adviseren.

Advies om gezonder te leven? Daar helpen wij je graag bij. Daarom publiceren we regelmatig artikelen over gezondheid. Zo helpen we je op meer dan één manier om de juiste keuze te maken om jouw gezondheid te ondersteunen.

Medisch advies

De informatie op Supplementen.nl is gebaseerd op wetenschappelijke publicaties en gesprekken met medische specialisten, maar vervangt niet de raadgeving van een professional. Raadpleeg altijd een arts indien je klachten hebt.

Interactie met medicijnen

Problemen die op kunnen treden bij langdurig medicijngebruik zijn mogelijke vitamine- en mineralentekorten. Magnesium-, vitamine B12-, kalium-, calcium- en foliumzuurtekorten zijn hier voorbeelden van. Omgekeerd kan de werking van een medicijn door een (kruiden)supplement veranderen. Informeer jezelf daarom goed als je medicijnen gebruikt en supplementen wilt nemen. Veel voorkomende interacties tussen supplementen en medicijnen vind je hier.