💊 Alle producten zijn vegan & allergeenvrij
📦 Voor 14:00 uur besteld is morgen in huis
🎉 100% niet-goed-geld-terug garantie
🎁 Gratis verzending bij 2 producten of meer
🏅 Meer dan 35.000 klanten, 98% tevredenheid!
✅ Achteraf betalen en betalen in delen 0% rente
🥇 Geproduceerd in Nederland, 100% uniek
Supplementen.nl
Ons aanbod
Ons verhaal

Ons verhaal

Achter Supplementen.nl staat een bevlogen team, gesteund door gezondheidsexperts. Wat we gemeen hebben? Wij vinden gezondheid belangrijk. Maar ook de overtuiging dat de markt voor voedingssupplementen te ondoorzichtig is voor consumenten. Daarom leveren veel supplementen niet de waarde die jij ervan mag verwachten. Wij hebben gekozen voor de beste kwaliteit en transparantie. Alleen op die manier dragen supplementen bij aan je gezondheid.
4 VERPAKKINGEN op houten tafel

Ons team

Ons team opereert onder leiding van Kees Bax, een Nederlandse autoriteit op gebied van voedingssupplementen. Als voorzitter van de GKFI en lid van de NPN commissie staan werkzame, veilige doseringen en de beste ingrediënten voorop in zijn visie.

Samen met Kees hebben onze specialisten hun gebundelde energie en kennis gestoken in het ontwikkelen van unieke en onderscheidende formules, op basis van wetenschappelijk onderzoek. Met gepatenteerde ingrediënten die hun sporen verdiend hebben.

Kees Bax

“Ik ben opgeleid als apotheker, maar ontwikkel al 20 jaar voedingssupplementen. Bij supplementen.nl kreeg ik de vrije hand om dat te ontwikkelen waar ik 100% achter sta: supplementen van de hoogste kwaliteit en werkzaamheid. Uniek in deze markt.”
Play Video

Transparant, met gezond verstand

Zo leveren wij een bijdrage aan gezond leven. Transparant, met gezond verstand. Bij ons koop je geen magisch supplement dat in één klap je klachten als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Zo werkt je lichaam nou eenmaal niet. En dus beloven we je dat ook niet. Wij zijn er voor mensen die, op het gebied van hun gezondheid ondersteunen, weten dat rendement uit lange termijn investeringen komt.

En omdat we geloven in de kracht van de lange termijn, bieden we onze voedingssupplementen aan met hoge korting als je direct voor meer dan 1 maand besteld. Zo helpen wij je loyaal aan je gezondheid te zijn. Omdat gezondheid het belangrijkste is wat we als mens hebben.

780 x 609 ons verhaal 4

Maak kennis met Supplementen.nl

Welke oplossing bieden wij jou?

Wat moet je kiezen?

11 doordachte en unieke formules per specifiek doel

Welke losse supplementen moet je combineren die voor jouw doel geschikt zijn? Werken ze dan wel goed samen?

Weet je wat er in zit?

Alleen premium kwaliteit, dosering en opneembaarheid

Let’s be honest… veel supplementen zijn van lage kwaliteit, maar het is onmogelijk om dat te achterhalen als consument.

Helpt het me ook echt?

Optie tot abonnement met hoge korting dus nooit meer vergeten in te nemen

Als je hoogwaardige supplementen dagelijks neemt helpt het! Daarom als optie een abonnement waarmee je veel kunt besparen.

Betaal ik niet teveel?

Alleen direct via internet te koop dus minder kosten en betere grondstoffen

We leveren direct aan jou. Dat geld wat we hiermee besparen besteden wij aan zeer hoogwaardige grondstoffen voor een eerlijke prijs.

wms video bg 1
Play Video

Kees Bax

Opgeleid Apotheker en ontwikkelaar van voedingssupplementen

Alles over het concept

We willen graag dat jij op een laagdrempelige en voordelige manier kennis kunt maken met ons assortiment. Ervaar alle voordelen van hoogwaardige supplementen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Goed om te weten als je supplementen gebruikt…

Loyaliteit aan je gezondheid betekent trouw blijven aan je gezonde rituelen. Bijvoorbeeld door een vaste sportroutine, maar ook in regelmatig en gezond eten en voldoende ontspanning inbouwen in je leven.

Wij begrijpen als geen ander dat een gezonder lichaam begint bij een gezonde leefstijl. Toch is het mogelijk dat je lichaam net even iets extra’s nodig heeft om zich goed te voelen. Ieder lichaam is uniek in zijn specifieke behoeften. In dat geval kunnen supplementen je helpen. Laat je daarin goed adviseren.

Advies om gezonder te leven? Daar helpen wij je graag bij. Daarom publiceren we regelmatig artikelen over gezondheid. Zo helpen we je op meer dan één manier om de juiste keuze te maken om jouw gezondheid te ondersteunen.

Medisch advies

De informatie op Supplementen.nl is gebaseerd op wetenschappelijke publicaties en gesprekken met medische specialisten, maar vervangt niet de raadgeving van een professional. Raadpleeg altijd een arts indien je klachten hebt.

Interactie met medicijnen

Problemen die op kunnen treden bij langdurig medicijngebruik zijn mogelijke vitamine- en mineralentekorten. Magnesium-, vitamine B12-, kalium-, calcium- en foliumzuurtekorten zijn hier voorbeelden van. Omgekeerd kan de werking van een medicijn door een (kruiden)supplement veranderen. Informeer jezelf daarom goed als je medicijnen gebruikt en supplementen wilt nemen. Veel voorkomende interacties tussen supplementen en medicijnen vind je hier.

Supplementen.nl in de media

LIBELLE-2dd.svg
GEZONDNU.svg
dokterNL.svg
consumed.svg
bol-comm.svg
Group 12284 6

Ontvang ons digitale boek “Goed slapen doe je zo!” helemaal gratis!

Het digitale boek “Slapen doe je zo!” bevat maar liefst 30 pagina’s boordevol tips, analyses en uitleg om jouw nachtrust te verbeteren. Het is in samenwerking met specialisten opgezet en alleen beschikbaar via supplementen.nl.

Wil jij dit boek - tijdelijk - gratis ontvangen?

Vul dan je e-mailadres in. Je ontvangt het e-book ter waarde van €19,99 helemaal gratis in je mailbox.