💊 Alle producten zijn vegan & allergeenvrij
📦 Voor 14:00 uur besteld is morgen in huis
🎉 100% niet-goed-geld-terug garantie
🎁 Gratis verzending bij 2 producten of meer
🏅 Meer dan 35.000 klanten, 98% tevredenheid!
✅ Achteraf betalen en betalen in delen 0% rente
🥇 Geproduceerd in Nederland, 100% uniek
Supplementen.nl
Ons aanbod
Winkelen

Supplementen kopen

De beste supplementen voor jou vind je niet in een schap bij de drogist. Kennis van de ideale samenstellingen, doseringen en interacties tussen stoffen ontbreekt er simpelweg. Om nog maar te zwijgen over openheid wat betreft de grondstoffen. Dat moet beter. Je wilt tenslotte dat jouw supplementen met serieuze intentie ontwikkeld zijn: net zo serieus als jij jouw gezondheid neemt.

Onze supplementen zijn samengesteld in samenwerking met apothekers en andere gezondheidsprofessionals, gesteund door de resultaten van goedgekeurde wetenschappelijke onderzoeken. En met gepatenteerde grondstoffen die je gewoon op de verpakking terugvindt. Supplementen kopen was daarom nooit eerder zo makkelijk en vertrouwd. Onze supplementen zijn gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun bewezen effectiviteit en veiligheid. Daarnaast worden onze supplementen geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen in gecertificeerde faciliteiten, wat ervoor zorgt dat je de beste kwaliteit krijgt.

Bij het kiezen van de juiste supplementen voor jouw behoeften, is het belangrijk om te weten dat niet alle supplementen gelijk zijn. Onze supplementen zijn speciaal ontwikkeld om te voorzien in de behoeften van verschillende mensen, of het nu gaat om algemene gezondheid, sportprestaties, gewichtsverlies of het verbeteren van specifieke lichaamsfuncties. Kortom, als het op supplementen aankomt, is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze supplementen zijn zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de hoogste normen, zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor jouw gezondheid. 

Lees meer

De beste supplementen kopen, gesteund door wetenschap

Wetenschap en oude wijsheid in unieke formules
Wetenschap en oude wijsheid in unieke formules

Wij geloven dat wetenschap en eeuwenoude geneeswijzen elkaar aan kunnen vullen voor een gezonder leven. Deze zienswijze wordt steeds meer gesteund door de wetenschap zelf: de eigenschappen van vele formules en nutriënten bekend uit de Ayurveda en Chinese geneeskunst worden al jaren onderschreven door wetenschappelijke publicaties. Daarom vind je de beste mix van wetenschap én oude wijsheid in unieke formules.

Of je nu resultaten wilt optimaliseren op gebied van sport, mood, concentratie, gewichtsmanagement, hartgezondheid, spijsvertering, natuurlijke afweer, nachtrust of vitaliteit. Of wanneer je gewoon een dagelijkse gezondheidsboost wilt!

Voedingssupplementen online kopen zonder tussenschakels.

Voedingssupplementen die jouw gezondheidsproblemen in één klap oplossen? Nee, sorry. Dat is niet mogelijk, dus dat salespraatje hoor je niet van ons. Supplementen vervangen namelijk nooit de basis die je legt met voeding, beweging en rust.

Wat wel mogelijk is, is je lichaam langdurig van de juiste voedingsstoffen voorzien in een geperfectioneerde formule. Optimaal gedoseerd, optimaal opneembaar en van de hoogste kwaliteit.

Je koopt bij ons direct van de bron, dus geen onnodige kosten voor winkels, groothandels etc. Wij investeren in de beste grondstoffen die ook echt iets voor je doen.

Voedingssupplementen online kopen zonder tussenschakels.
Loyaliteit aan je gezondheid

Ons concept is ontwikkeld voor mensen die bewust willen werken aan hun gezondheid. Hoe langer je commitment, hoe meer jij je gezondheid ondersteunt, hoe voordeliger je supplementen worden. Zo belonen wij jouw loyaliteit aan je gezondheid.

Met onze doelgerichte samenstellingen van hoogwaardige nutriënten weet je dat je goud in handen hebt op gebied van voedingssupplementen.
Jouw leven. Jouw gezondheid. Versterk je basis.

Supplementen kopen in 2024: alle informatie wetenschappelijk onderzocht

Supplementen zijn extra toevoegingen aan de voeding die je dagelijks inneemt. Ze kunnen bestaan uit verschillende vormen zoals tabletten, capsules, poeders of vloeibare vorm en bevatten vaak vitaminen, mineralen, vetzuren, en andere nuttige stoffen. De redenen om supplementen in te nemen kunnen variëren, maar over het algemeen zijn ze bedoeld om je lichaam extra ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat je alle benodigde vitaminen en mineralen binnenkrijgt, vooral als je voedingstekorten hebt of als je een specifieke levensstijl volgt, zoals vegetarisme of veganisme.

Wat zijn supplementen en waarom zou je ze innemen?

Belangrijkste voordelen van het nemen van supplementen

Supplementen kunnen verschillende voordelen bieden, afhankelijk van de behoeften van een individu. Ze helpen vaak om eventuele tekortkomingen in de dagelijkse voeding aan te vullen en kunnen extra ondersteuning bieden bij een gezonde levensstijl. Zo kunnen vitamine D-supplementen bijvoorbeeld helpen om je immuunsysteem te versterken en je botten gezond te houden, terwijl omega-3 vetzuren gunstig zijn voor de gezondheid van het hart en cholesterolgehalte.

Wanneer zou je supplementen moeten innemen?

Er zijn verschillende situaties waarin het nemen van voedingssupplementen aan te raden is, zoals bij een onevenwichtig voedingspatroon of als je de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden niet via voeding binnenkrijgt. Mensen die een dieet volgen dat bepaalde voedingsstoffen uitsluit, zoals veganisten en vegetariërs, kunnen ook baat hebben bij het innemen van specifieke supplementen om tekorten te voorkomen.

Welke vitaminen en mineralen zijn het meest essentieel om als supplement te nemen?

Er zijn verschillende essentiële vitaminen en mineralen die aanvulling kunnen vragen in de vorm van supplementen, zoals vitamine C, vitamine B12, magnesium (neem nooit te veel magensium), zink, omega-3 vetzuren en probiotica. Het is belangrijk om bij gebruik van voedingssupplementen te letten op de hoogte van de inname en rekening te houden met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden.

Hoe en waar supplementen kopen?

Waarop te letten bij het kopen van voedingssupplementen?

Bij het kopen van voedingssupplementen is het belangrijk om te letten op de kwaliteit, de samenstelling en de herkomst van de supplementen. Controleer of ze voldoen aan de wettelijke eisen en normen en kies bij voorkeur voor natuurlijke voedingssupplementen zonder onnodige toevoegingen.

Online supplementen kopen vs. in de winkel kopen: wat is het verschil?

Online supplementen kopen biedt vaak meer gemak en een breder scala aan keuzes, terwijl het in de winkel kopen je de mogelijkheid biedt om direct advies in te winnen en producten ter plaatse te evalueren. De keuze tussen de twee hangt af van persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Zijn er specifieke merken die het populairst zijn?

Er zijn verschillende merken die populair zijn vanwege hun kwaliteit, effectiviteit en betrouwbaarheid. Het is echter belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen en advies in te winnen bij professionals voordat je een specifiek merk kiest.

Welke supplementen zijn het meest populair?

Top 5 meest populaire supplementen in 2024

De top 5 meest populaire supplementen in 2024 omvatten vaak vitamine D, omega-3 vetzuren, multivitaminen, zink en probiotica. Deze supplementen zijn veelgevraagd vanwege hun brede voordelen voor de gezondheid.

Welke supplementen zijn het meest geschikt voor sporters?

Voor sporters kunnen supplementen zoals creatine, extra ondersteuning bieden voor spierherstel en prestatieverbetering. Andere nuttige supplementen zijn eiwit- en aminozuren voor spieropbouw en herstel na trainingen. Meer informatie omtrent supplementen voor de spiergroei kun je hier vinden.

Zijn er specifieke supplementen die geschikt zijn voor vegetariërs of veganisten?

Vegetariërs en veganisten hebben vaak behoefte aan specifieke supplementen zoals vitamine B12, omega-3 vetzuren en ijzer, aangezien deze voedingsstoffen minder voorkomen in plantaardige voeding. Ook wordt vaak gevraagd wat de meest laxerende voeding is en of dit met supplementen op te lossen is.

Hoe supplementen innemen: capsules, tabletten, poeders, of vloeibare vorm?

Wat zijn de verschillen tussen capsules, tabletten, en poeders?

Capsules, tabletten en poeders verschillen in hun samenstelling en opname in het lichaam. Capsules en tabletten bieden gemak en nauwkeurige dosering, terwijl poeders vaak meer flexibiliteit bieden bij doseringen. Het is belangrijk om rekening te houden met persoonlijke voorkeuren en gezondheidstoestand bij het kiezen van de vorm van supplementen.

Welke vorm van supplementen is het meest effectief?

De effectiviteit van supplementenvormen kan variëren afhankelijk van het type supplement, de absorptiesnelheid en individuele behoeften. Een vloeibare vorm kan bijvoorbeeld sneller worden opgenomen, terwijl capsules een langduriger effect kunnen hebben. Zo zijn er supplementen om je diepe slaap te verbeteren en zoeken mensen vaak naar manieren om je cortisol te verlagen met supplementen.

Zijn er specifieke supplementen die in vloeibare vorm worden aanbevolen?

Sommige supplementen, zoals omega-3 vetzuren en vitamine D, kunnen in vloeibare vorm worden aanbevolen vanwege hun betere opname in het lichaam. Dit kan vooral gunstig zijn voor mensen met spijsverteringsproblemen of moeite hebben met het slikken van pillen. In dit artikel geven we antwoord op de vraag of je vitamine op recept nodig hebt.

Voedingspatroon en supplementen: waarop te letten?

Hoe kunnen supplementen bijdragen aan een gebalanceerd voedingspatroon?

Supplementen kunnen helpen om eventuele tekortkomingen in het voedingspatroon aan te vullen en ervoor te zorgen dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Ze vormen een aanvulling op een gezond dieet en helpen niet alleen om tekorten te voorkomen, maar ook om de algehele gezondheid te ondersteunen. Licht verteerbaar eten kan ook bijdragen aan een gebalanceerd voedingspatroon.

Wat zijn de risico’s van te veel supplementen innemen?

Te veel supplementen innemen kan leiden tot overmatige inname van bepaalde voedingsstoffen, wat schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Het is belangrijk om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden in acht te nemen en deskundig advies in te winnen alvorens hoge doseringen van bepaalde supplementen in te nemen.

Wat zijn de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden voor verschillende supplementen?

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheden voor verschillende supplementen kunnen variëren op basis van leeftijd, geslacht, gezondheidstoestand en andere factoren. Het is essentieel om de aanbevelingen te volgen en zo nodig advies in te winnen bij een diëtist of voedingsdeskundige om de juiste doseringen te bepalen.

Veelgestelde vragen bij het kopen van supplementen

Vraag: Waarom supplementen kopen in 2024?

A: Supplementen kunnen een aanvulling zijn op je dagelijkse voeding en kunnen helpen om eventuele tekorten aan bepaalde voedingsstoffen aan te vullen.

Vraag: Wat zijn de populairste supplementen?

A: De populairste supplementen zijn onder andere omega 3 vetzuren, vitamine D supplementen, en enzymen.

Vraag: Waarom zou je supplementen innemen?

A: Mensen nemen vaak supplementen in om eventuele tekorten aan vitamines, mineralen of andere voedingsstoffen aan te vullen en om hun algehele gezondheid te verbeteren.

Vraag: Waarom supplementen kopen in plaats van deze voedingsstoffen via voeding binnen te krijgen?

A: Soms kan het lastig zijn om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen via voeding, vooral bij een dieet zonder dierlijke producten of bij bepaalde voedingsvoorkeuren. Supplementen kunnen dan een handige aanvulling zijn.

Vraag: Welke soorten supplementen kan ik kopen?

Antwoord: Er zijn verschillende soorten supplementen beschikbaar, waaronder omega 3, vitamine D, homeopathische, ayurvedische, en hoogwaardige supplementen.

Vraag: Bieden jullie gratis verzending aan?

Antwoord: Ja, we bieden gratis verzending aan vanaf 30 euro.

Vraag: Waarom zijn supplementen belangrijk om gezond te blijven?

Antwoord: Supplementen kunnen helpen om eventuele voedingstekorten aan te vullen en kunnen bijdragen aan een algeheel gezond voedingspatroon.

Vraag: Welke supplementen zijn het beste?

Antwoord: De beste supplementen hangen af van je individuele behoeften en doelen. Raadpleeg een professional om supplementen te vinden die passen bij jouw situatie.

Vraag: Zijn er specifieke supplementen die geschikt zijn voor kinderen en ouderen?

Antwoord: Ja, er zijn supplementen die specifiek zijn samengesteld voor kinderen en ouderen. Raadpleeg een specialist om de juiste supplementen te vinden voor deze doelgroepen. Mocht je twijelen dan kun je altijd een bloedwaardentest laten doen bij je huisarts.
Lees meer
U kent ons wellicht al van meer dan 40+ samenwerkingen
LIBELLE-2dd.svg
GEZONDNU.svg
dokterNL.svg
consumed.svg
bol-comm.svg
Ontvang ons digitale boek “Goed slapen doe je zo!” helemaal gratis!
Het digitale boek “Slapen doe je zo!” bevat maar liefst 30 pagina’s boordevol tips, analyses en uitleg om jouw nachtrust te verbeteren. Het is in samenwerking met specialisten opgezet en alleen beschikbaar via supplementen.nl.
Wil jij dit boek - tijdelijk - gratis ontvangen?

Vul dan je e-mailadres in. Je ontvangt het e-book ter waarde van €19,99 helemaal gratis in je mailbox.