Waarom willen mensen supplementen voor voller gezicht gebruiken?

supplementen voor voller gezicht worden veel gebruikt

Wanneer je ouder wordt, verliest je huid meestal wat souplesse. Dit is een normaal proces, je huid wordt namelijk ook ouder en het is lastiger voor je cellen om zichzelf te herstellen. Om dit proces tegen te gaan, kiezen mensen er dan voor om crèmes of cosmetische ingrepen te gebruiken zodat hun gezichtshuid een jonge uitstraling blijft behouden.

Wanneer je het idee hebt dat crèmes niet voldoende werken en je liever geen cosmetische ingreep wil doen, dan zijn supplementen ook een optie. Tegenwoordig komen er namelijk steeds meer supplementen op de markt die zouden helpen bij het voller maken van je gezicht. Met “voller maken” bedoelen we eigenlijk gewoon het verstevigen van de huid, het verminderen van rimpels en het laten stralen van een doffe huid. In sommige gevallen kiezen mensen er ook voor om hun gezicht letterlijk voller te maken door hun wangen proberen molliger te maken, omdat dat ook een teken van jeugd is. Daar gaan we het hier vandaag echter niet over hebben.

Daily Women Formula is ontwikkeld voor de actieve vrouw. De vrouw die bewust en gezond leven belangrijk vindt - juist wanneer het leven veel van haar vraagt. Onze doordachte formule van hoogwaardige nutriënten ondersteunen je bij iedere levensstijl, ieder moment van je cyclus en iedere leeftijd.
Normaal €29.95
Nu tijdelijk €24.95
5/5

35.000+ tevreden klanten

Welke supplementen voor voller gezicht worden vaak gebruikt?

omega vetzuren zijn erg goed voor de huid

Bij het voller maken van een gezicht, zie je altijd een bepaalde hoeveelheid supplementen terugkomen. Dit komt omdat deze supplementen bekend staan om hun effecten op de huid. Hieronder leggen we uit wat deze supplementen zijn, wat ze doen en hoe deze voor een voller gezicht gebruikt kunnen worden.

1. Collageen

Het belangrijkste supplementen is waarschijnlijk collageen. Dit is namelijk een stof dat van nature voorkomt in je huid. Naarmate je ouder wordt, kost het je lichaam echter meer moeite om voldoende collageen aan te maken waardoor je er dan voor kan kiezen om het te supplementeren. Collageen is een eiwit dat helpt om de huid te verstevigen. Hierdoor vervagen fijne lijntjes en kleine rimpels, en houd je een strakkere huid over. Een voller gezicht heeft minder vaak last van rimpels, waardoor collageen een mogelijkheid is voor een vollere huid.

2. Omega vetzuren als supplementen voor voller gezicht

Omega vetzuren helpen je huid te beschermen tegen schade van de zon en helpen ontstekingen, zoals acné te bestrijden. Deze vetzuren zijn erg belangrijk voor het herstellen van je huid en kunnen er zelfs voor zorgen dat je huid meer gaat stralen. Zeker voor mensen die veel last hebben van acné, zijn deze supplementen voor voller gezicht erg populair.

3. Vitamine A

Net als de vetzuren, helpt vitamine A bij het beschermen van de huid tegen zonschade. Wat vitamine A echter nog meer doet, is het helpen herstellen van kleine wondjes en schrammetjes. Zo krijgt je huid een effen look en ziet deze er al snel voller uit.

4. Vitamine C en E

Zowel vitamine C als E functioneert als antioxidant. Dit houdt in dat zij schade proberen te voorkomen en bestaande schade tegengaan. Vitamine C draagt ook bij aan het verbeteren van de natuurlijke collageen productie en vitamine E helpt bij het absorberen van schadelijk UV-licht, zodat dat minder effect heeft op je huid. Natuurlijk is het nog steeds belangrijk om zonnebrandcrème te smeren, ook wanneer je vitamine E supplementen slikt.

5. Zink

Zink draagt bij aan het herstel van je huid nadat deze is kapotgegaan, ook helpt het om je huid te beschermen tegen UV-schade. Een tekort aan zink kan lijken op eczeem, maar het wondje gaat daarbij niet weg met crèmes of andere middelen. Daarnaast helpt zink ook om de cellen van je huid te stabiliseren en goed vorm te geven, hierdoor krijgt je huid ook een strakkere uitstraling.

Zijn supplementen voor voller gezicht effectief?

Of de supplementen voor voller gezicht daadwerkelijk effect hebben is meestal afhankelijk van de persoon zelf. De bovengenoemde supplementen hebben wel degelijk voordelen voor de huid, maar ouderdom is nu eenmaal een natuurlijk proces van ons lichaam waar je niet altijd tegen kan blijven strijden.

Het gebruik van supplementen voor voller gezicht zal effect hebben op de huid, maar het kan nooit al je rimpels en oneffenheden verwijderen. Met een gezond dieet, voldoende beweging en een goede huidverzorging kom je echter al een heel eind. Mocht je last hebben van huidproblemen en lijken bovengenoemde supplementen niet te werken, dan kan het geen kwaad om contact op te nemen met je huisarts of dermatoloog.