Supplementen.nl

Ons aanbod

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden van mijn abonnement

Wat jouw voedingspatroon ook is: je lichaam heeft dagelijks én structureel behoefte aan de juiste bouwstenen. Om die reden kun je geen losse supplementen kopen bij ons. Wij geloven in duurzaam bouwen aan je gezonde levensstijl. Daarom kun je alleen supplementen bestellen in abonnementsvorm. Hoe langer je investeert in je gezondheid, hoe voordeliger! Maar wees gerust: je zit nergens aan vast.

Tijdens het afrekenen van je bestelling kun je bij ons kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden welke hieronder staan vermeld. Bij de eerste betaling geef je automatisch toestemming om het bedrag – per gekozen periode – van uw rekening af te schrijven. Binnen uw eigen omgeving kunt u ook uw abonnement simpel aanpassen of opzeggen, daar doen wij niet moeilijk over en is met 1 muisklik geregeld.

Betalen met iDeal

Betalen met iDEAL is de snelste en makkelijkste manier van betalen in onze webwinkel. iDEAL is een betaalmethode ontwikkeld door verschillende Nederlandse banken om de betaling van online producten en -diensten te vergemakkelijken. iDEAL is beschikbaar voor iedereen die beschikt over internetbankieren. U rekent de bestelling af in u eigen vertrouwde omgeving van u eigen bank, na betaling kunnen wij uw bestelling direct verzenden.

Betalen met Paypal

Wereldwijd zijn er al meer dan 150 miljoen rekeninghouders bij PayPal aangesloten en is daarmee een algemeen geaccepteerd en betrouwbare betaalmethode. Hoe werkt PayPal? Uw eigen PayPal internetrekening is gekoppeld aan bijvoorbeeld u creditcard of u eigen bankrekening. Betalingen via PayPal worden door deze instantie automatisch geïncasseerd van u creditcard of bankrekening. U laat dus nooit creditcard- of bankgegevens achter bij een webshop. Een PayPal betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken en verzenden!

Betalen met Bancontact

Met Bancontact kunnen Belgische klanten online aankopen doen middels hun bankpas. Het voordeel van deze betaalmethode ten opzichte van een overboeking, is dat het bedrag direct bij ons binnen is.

Betalen met MasterCard

Heeft u een MasterCard dan bieden wij ook de mogelijkheid om hier uw betaling mee te doen. Met MasterCard kunt u wereldwijd betalen.

Betalen met Visa

Betalen met uw visa kaart is bij Supplementen BV ook mogelijk. Voordeel is dat u gespreid kan terugbetalen, maar ook voor buitenlandse klanten is dit een zeer handige betaalmethode.