Supplementen.nl

Ons aanbod

Energy & Sport Support

- Geen contract
- Gratis levering
- Op elk moment annuleren
Loading...

Introductie

Sport vormt een aanzienlijk deel van een gezond, actief leven. Door jezelf doelen te stellen en actief te werken aan je gezondheid blijft niet alleen je lichaam, maar ook je geest fit. Daag jezelf uit. Wij supporten je sportieve ambities – op de natuurlijke manier.

Energy & Sport Support ondersteunt je lichaam tijdens je dagelijkse sport- en bewegingsprestaties. Dankzij de toevoeging van biotine zorg jij ervoor dat je meer energie uit je voeding haalt. Daarnaast dragen L-Arginine en de polyfenolen-bom Vinitrox® Fruits extract bij aan het behoud van soepele spieren en gewrichten, en ondersteunen zij je lichamelijke afweersysteem. En met de toevoeging van Bioperine® weet je dat je effecten van de voedingsstoffen in dit energiesupplement gemaximaliseerd worden. Zo ben jij straks in de beste conditie om je sportdoelen te bereiken!

Onze Energy & Sport Support:

 • Is speciaal ontwikkeld voor sporters
 • Vermindert verzuring van de spieren
 • Ondersteunt je lichamelijke afweersysteem
 • Helpt bij het behoud van soepele spieren en gewrichten
 • Neem je tot een uur voor je prestatie voor een explosiever resultaat
 • Helpt om energie uit je voeding vrij te maken
 • Is ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten in fysieke uitdagingen

Omschrijving

Voor de beste sportprestaties is de beste brandstof voor jouw lichaam belangrijk. Cleane, energierijke voeding is de ideale bron om meer energie te krijgen voor jouw sportieve uitdaging, mits je lichaam die ook goed in kan zetten. Bij deze conversie kan ons energiesupplement je ondersteunen. Met de kracht van natuurlijke nutriënten voel jij je ondersteund om het maximale uit je spierkracht en conditie te halen. Een hoogwaardige aanvulling op jouw doordachte dieet: laat ons jou helpen actie te ondernemen.

Iedere Energy & Sport Support capsule bevat een uitgekiende combinatie van aminozuren en planten- en fruitextracten die een rol spelen bij jouw sportieve capaciteiten. Zo bevat dit supplement het gepatenteerde Vinitrox® Fruits extract, boordevol polyfenolen uit druiven en appels die werken als een krachtig antioxidant. Iedere dosering bevat ook een kleine hoeveelheid biotine (vitamine B8); een voedingsstof die onder andere helpt om energie uit je voeding vrij te maken. Onze Energy & Sport Support supplementen zijn aangevuld met het essentiële aminozuur L-Arginine als voorloper van stikstofoxide, en Bioperine® voor een verhoogde opname in het lichaam. Dankzij deze door gezondheidsexperts samengestelde formule helpt ons sportsupplement jou om je sportprestaties te verbeteren. Natuurlijk volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten!

Vinitrox® Fruits extract

Vinitrox® bestaat uit een combinatie van krachtige polyfenolen afkomstig uit druiven en appels. Polyfenolen uit deze vruchten functioneren als antioxidanten, die gezonde weefsels en cellen beschermen tegen schade van vrije radicalen**. De specifieke polyfenolen in deze Europese gepatenteerde formule (zoals het bekende resveratrol) zijn ook nog eens goed voor de bloeddruk**, wat kan bijdragen aan betere sportprestaties.

Daarnaast werkt Vinitrox® samen met L-arginine om de productie van stikstofoxide in je bloedbaan te verhogen**. Meer stikstofoxide in je bloedbaan betekent minder snel last van verzuring in de spieren, waardoor je langer kunt presteren. Stikstofoxide draagt daarnaast ook bij aan de bescherming tegen oxidatieve stress in het lichaam**. Zo zijn je bloedbaan en je spiercellen iedere dag klaar voor de uitdaging.

L-Arginine

L-Arginine is een aminozuur dat helpt bij het opbouwen van eiwitten: de bouwstenen van je spieren. Je lichaam maakt het van nature al aan, maar in geval van een hogere eiwitbehoefte kan de natuurlijke voorraad in het lichaam ontoereikend zijn. In zo’n situatie is het slim om L-arginine aan te vullen.

Naast een aminozuur staat L-arginine bekend als een voorloper van stifstofoxide, een signaalmolecuul dat een gunstig effect heeft op de bloedsomloop. Daarom speelt L-arginine een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren** en ondersteunt het afweersysteem**. Uit onderzoek is gebleken dat het toedienen van L-arginine ook zou kunnen bijdragen aan verbeterde aerobische en anaerobische sportprestaties**, al is hier meer bewijs voor nodig.

Bioperine®

Bioperine® is een extract van zwarte peper (Piper nigrum) zoals wij die kennen uit de keuken. De Bioperine® die wij in onze no-nonsense supplementen gebruiken, is een gepatenteerd piperine extract dat wel 95% aan piperine bevat: de werkzame stof van zwarte peper die smaak geeft aan gerechten, maar ook de biologische beschikbaarheid van nutriënten bevordert. Van Bioperine® is klinisch bewezen dat het de natuurlijke opname van kruiden en andere voedingsstoffen kan verhogen, waaronder L-arginine en Vinitrox**. Ook ondersteunt Bioperine® de opname van voedingsstoffen in het darmstelsel**. Zo heb je per saldo meer aan je voedingssupplement! Let wel: piperine kan interacties aangaan met medicatie. Raadpleeg bij bestaand medicijngebruik een arts voor je een supplement met Bioperine® inneemt.

Biotine (Vitamine B8)

Biotine is een wateroplosbare vitamine waaraan vele gezondheidsclaims toegeschreven worden. Naast dat het goed is voor je zenuwstelsel, huid en haar*, heeft je lichaam biotine nodig om energie uit voeding vrij te maken*. Het draagt namelijk bij aan de stofwisseling van koolhydraten, eiwitten en vetten*: alle macronutriënten die je nodig hebt om te presteren. Van nature komt biotine in kleine hoeveelheden voor in voedingsmiddelen zoals eieren, lever, melk en noten. Bovendien draagt het bij aan de geestelijke veerkracht*, wat op mentaal niveau erg gunstig is. Een hoog sportief niveau behalen en behouden is namelijk niet alleen fysiek, maar ook mentaal pittig.

Gezondheidsclaims

*: Goedgekeurde gezondheidsclaims:

 • Biotine bevordert de energiestofwisseling van je lichaam.
 • Biotine draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten.
 • Biotine draagt bij aan de geestelijke veerkracht.

**: Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie:

 • De polyfenolen in ViNitrox zijn goed voor de bloeddruk.
 • Vinitrox werkt samen met L-arginine om de productie van stikstofoxide in de bloedbaan te vergroten.
 • Het stikstofoxide uit Vinitrox draagt bij aan de bescherming tegen oxidatieve stress in het lichaam.
 • L-arginine speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren.
 • L-arginine ondersteunt het afweersysteem.
 • L-arginine draagt bij aan een verbeterde aerobische en anaerobische sportprestaties.
 • Bioperine is klinisch bewezen om de natuurlijke opname van andere voedingsstoffen te verhogen, zoals L-arginine en Vinitrox.
 • Bioperine ondersteunt de opname van voedingsstoffen in het darmenstelsel.

Ingrediënten

Ingrediënten:

Vinitrox® Fruits extract, L-Arginine base, Microkristallijne cellulose (Vulstof), Magnesiumstearaat (anti-klontermiddel), Bioperine ®, Siliciumdioxide (antiklontermiddel), Biotine

Bevat geen: gluten, suiker, lactose, gist, glucose, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen.

Samenstelling per dosering (1 capsule) RI*
Vinitrox® Fruits extract 250,00 mg **
L-Arginine base 150,00 mg **
Microkristallijne cellulose (Vulstof) 136,69 mg **
Magnesiumstearaat (anti-klontermiddel) 5,50 mg **
Bioperine ® 5,00 mg **
Siliciumdioxide (antiklontermiddel) 2,75 mg **
Biotine 50 µg 100%

*: Referentie-inname

**: Geen referentie vastgesteld

Gebruik

Aanbevolen gebruik: Neem eenmaal daags één capsule. Neem bij voorkeur de capsule in tijdens een maaltijd. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerd voedingspatroon. Een gevarieerd, evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Bewaaradvies: Bewaar op een droge plek op kamertemperatuur. Buiten bereik van kinderen houden.

Waarschuwingen:

Dit product is niet geschikt voor:

 • Kinderen t/m 12 jaar
 • Mensen met stofwisselingsziekten
 • Raadpleeg een deskundige bij gelijktijdig gebruik van medicijnen
 • Mensen bij wie de actuele voedingstoestand verbetering vraagt
 • Mensen die een eiwitarm dieet aanhouden
30-dagen geld terug garantie. Geen vragen gesteld.
30 capsules. 1 per dag.
Gratis verzending vanaf 3 maanden abonnement.

Eenmalige kennismaking: 30 stuks voor 1 maand!

Wil je graag ons product uitproberen? Dan is onze eenmalige introductie-actie iets voor jou! Voor slechts 19,95 (geen abonnement), krijg jij een maandvoorraad thuisgestuurd. Let op: slechts 1 per persoon.
Gezond en vitaal ouder worden: een thema dat vurig nagestreefd wordt door mens en wetenschap. Vitaliteit ervaar ...
Vanaf €18,36 p/m
Vitality support
€22,95 p/m
Vitality support
€20,66 p/m bij 3 maanden (-10%)
Vitality support
€19,51 p/m bij 6 maanden (-15%)
Vitality support
€18,36 p/m bij een jaarabonnement (-20%)
Wissen
Sport vormt een aanzienlijk deel van een gezond, actief leven. Door jezelf doelen te stellen en actief te werken...
Vanaf €16,76 p/m
Energy & Sport Support – Per maand
€20,95 p/m
Energy & Sport Support
€18,86 p/m bij 3 maanden (-10%)
Energy & Sport Support
€17,81 p/m bij 6 maanden (-15%)
Energy & Sport Support
€16,76 p/m bij een jaarabonnement (-20%)
Wissen
Een goede nachtrust is essentieel voor een gezond leven. Niet voor niets word je gewaarschuwd voor de gevolgen v...
Vanaf €17,56 p/m
Good Night Support
€21,95 p/m
Good Night Support
€19,76 p/m bij 3 maanden (-10%)
Good Night Support
€18,66 p/m bij 6 maanden (-15%)
Good Night Support
€17,56 p/m bij een jaarabonnement (-20%)
Wissen
Hoe gezond je levensstijl ook is: soms kan je immuunsysteem een extra boost gebruiken. Wanneer je een lagere wee...
Vanaf €17,56 p/m
Immune System Support
€21,95 p/m
Immune System Support
€19,76 p/m bij 3 maanden (-10%)
Immune System Support
€18,66 p/m bij 6 maanden (-15%)
Immune System Support
€17,56 p/m bij een jaarabonnement (-20%)
Wissen
Daily Women Formula is ontwikkeld voor de actieve vrouw. De vrouw die bewust en gezond leven belangrijk vindt - ...
Vanaf €19,96 p/m
Daily Women Formula
€24,95 p/m
Daily Women Formula
€22,46 p/m bij 3 maanden (-10%)
Daily Women Formula
€21,21 p/m bij 6 maanden (-15%)
Daily Women Formula
€19,96 p/m bij een jaarabonnement (-20%)
Wissen
Daily Men Formula is hét basis voedingssupplement voor de man die zijn gezondheid als prioriteit heeft. In zijn ...
Vanaf €19,96 p/m
Daily Men Formula
€24,95 p/m
Daily Men Formula
€22,46 p/m bij 3 maanden (-10%)
Daily Men Formula
€21,21 p/m bij 6 maanden (-15%)
Daily Men Formula
€19,96 p/m bij een jaarabonnement (-20%)
Wissen
Wanneer het dagelijks leven veel van je mentale capaciteiten vergt, is een steuntje in de rug welkom. Bijvoorbee...
Vanaf €21,56 p/m
Brain & Cognitive Support
€26,95 p/m
Brain & Cognitive Support
€24,26 p/m bij 3 maanden (-10%)
Brain & Cognitive Support
€22,91 p/m bij 6 maanden (-15%)
Brain & Cognitive Support
€21,56 p/m bij een jaarabonnement (-20%)
Wissen
Heb je een gewicht dat bij je past, dan voel je je gezonder. Een passend gewicht voorkomt tenslotte veel gezondh...
Vanaf €19,96 p/m
Weight Management Support
€24,95 p/m
Weight Management Support
€22,46 p/m bij 3 maanden (-10%)
Weight Management Support
€21,21 p/m bij 6 maanden (-15%)
Weight Management Support
€19,96 p/m bij een jaarabonnement (-20%)
Wissen
Je hart en bloedvaten zijn de levenslijn van je lichaam. Samen zorgen ze ervoor dat al je cellen voorzien worden...
Vanaf €39,96 p/m
Heart & Vessels Support
€49,95 p/m
Heart & Vessels Support
€44,96 p/m bij 3 maanden (-10%)
Heart & Vessels Support
€42,46 p/m bij 6 maanden (-15%)
Heart & Vessels Support
€39,96 p/m bij een jaarabonnement (-20%)
Wissen
Stress hoort tot op zekere hoogte bij het leven. Maar wanneer stress een langdurig onderdeel van je leven is, on...
Vanaf €23,96 p/m
Balance Support & Good For Mood
€29,95 p/m
Balance Support & Good For Mood
€26,96 p/m bij 3 maanden (-10%)
Balance Support & Good For Mood
€25,46 p/m bij 6 maanden (-15%)
Balance Support & Good For Mood
€23,96 p/m bij een jaarabonnement (-20%)
Wissen

Zo werkt het

“Ik ben opgeleid als apotheker, maar ontwikkel al 20 jaar voedingssupplementen. Bij supplementen.nl kreeg ik de vrije hand om dat te ontwikkelen waar ik 100% achter sta: supplementen van de hoogste kwaliteit en werkzaamheid. Uniek in deze markt.”


Kees Bax

Onze drie kernwaarden

Innovatief. 11 Doordachte en unieke formules
Voedingssupplementen vind je tegenwoordig overal. Hoe werkzaam en zuiver ze zijn? Geloof ons: dat kan beter. Onze doordachte formules zijn in samenwerking met experts ontwikkeld tot een unieke blend, op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Geen eenheidsworst, geen kast vol losse supplementen. Maar samenhangende ingrediënten, geselecteerd op werkzaamheid en synergie
Kwaliteit. De beste grondstoffen, dosering en opneembaarheid
Alleen het beste voor jouw gezondheid. Dat vinden wij net zo belangrijk als jij. Daarom gebruiken we alleen grondstoffen van gerenommeerde merken. Geformuleerd in wetenschappelijk bewezen doseringen, met de best opneembare vorm voor jouw lichaam. En doen we geen loze beloftes. Ben jij kritisch op wat je in je lichaam stopt? Dan zijn onze supplementen voor jou.
Zinvol gemak.Supplementen in abonnementsvorm
Op hoop van zegen een potje supplementen kopen? Nee, niet bij ons. Wij geloven dat je in je gezondheid moet investeren. En dat maken we makkelijk voor je. Je sluit bij ons een abonnement af, zodat je een dagelijkse routine opbouwt voor jouw gezondheid. Daarna worden jouw supplementen thuisbezorgd. Investeren in je gezondheid – the easy way.
Previous
Next